Bel ons: 06 570 56 551

Jij wilt apparatuur huren voor uw event? Hieronder vind je een ruim aanbod van onze huurcategorien welke mede mogelijk zijn gemaakt door onze verhuurpartrners. Wil jij ook de betrouwbaarste apparatuur huren voor de beste prijs? Vraag via SweetSpot offertes aan en krijg de beste keus. SweetSpot adviseert je ook graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat jij je evenement doelen en budgetten haalt. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op

Kunnen wij je helpen? Neem direct contact met ons op

Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl

Waarom huren via SweetSpot?

Wij zorgen dat je geld én tijd bespaart op jouw huurvraag. Hoe? Dankzij het grote partnernetwerk weet SweetSpot precies waar wat te huren is. Na een gratis adviesgesprek bepalen onze adviseurs samen met jou wat nodig is om het maximale uit jouw event te halen. Deze vraag zetten we uit binnen ons netwerk. Zo zorgen wij voor de beste offertes, en maximaal rendement voor jouw event.  Je krijgt het beste wat verhurend Nederland te bieden heeft voor de scherpste prijs. Snel geregeld. Eenvoudig gehuurd. 

Onafhankelijk. En dat blijven we.

Huren bij SweetSpot betekent huren bij de beste verhuurders van Nederland voor de laagste prijs. Echt onafhankelijk en eerlijk advies is waar wij voor staan. Wij pushen geen producten die jij niet wilt hebben omdat daar toevallig meer winstmarge op zit. Dit kunnen wij doen omdat wij letten op jouw vraag. en niet op onze voorraad. Die hebben we namelijk niet. Wij opereren onfhankelijk, altijd. Onze leveranciers zijn betrouwbaar, accuraat en leveren tijdig.  Wij zorgen voor professionele installatie op locatie en 24/7 service.