Beeldscherm huren

Een beeldscherm huren doe je via SweetSpot Rental Services. Waarom? Wij zorgen niet alleen voor de mooiste beeldschermen die passen bij jouw evenement. Wij verzorgen ook de installatie op locatie met professionele engineers. Jij zorgt voor een locatie en wij doen de rest. Zo eenvoudig is het.

Design

Met strakke, smalle randen om het scherm en geen zichtbare knoppen aan de voorzijde misstaan deze schermen niet op een stand. Daarnaast kan het kabelwerk altijd mooi weggewerkt worden, bijvoorbeeld in een design statief. Welk beeldscherm huur jij?

Hoe groot is een scherm in CM? Bekijk de omrekentabel onderaan deze pagina

Beeldscherm huren? Een greep uit ons aanbod.

Dit is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Meer weten over beeldschermen huren? Bel gerust. Wij helpen je graag.

een 46 %22 beeldscherm huren

46 inch beeldscherm (veel gehuurd)

Dit scherm wordt veel gehuurd voor op beursstands. Een mooi formaat, hoge resolutie en kan zowel op statief als aan de wand bevestigd worden.

Een 55%22 beeldscherm huren

55 inch beeldscherm huren

Een slag groter, net zo mooi, maar springt veel meer in het oog. Dit scherm zie je veel terug op beurzen. Maar ook als Social Media schermen of welkomstschermen. Kan ook verticaal geplaatst worden.

een 90 inch beeldscherm huren

90 inch beeldscherm (Groot!)

Dit beest is echt groot. Heb je geen ruimte of budget voor een videowall? Of zijn de schermranden van een videowall niet jouw ding? Dan is dit the next best thing. Heel groot, heel scherp en heel mooi.

Leuk die inches, maar hoe groot is dat nu?

Met onze handige omrekentabel bespaar jij weer wat tijd om uit te zoeken welk beeldscherm bij jouw stand of event past. Handig toch?

Afmeting beeldschermen in inches 

 

 

CM Scherm diagonaalCM Scherm breedteCM Scherm hoogte
46″116105,6361,24
55″138124,6471,82
65″165146,7484,8
70″177155,989,4
75″190167,6295,95
80″203183,62106,13
85″216190,3109,1
90″228205,5119,7

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl

Optioneel bij het huren van een beeldscherm

Bij een beeldscherm huren komt een en ander kijken. Hoe presenteer je het beeldscherm? Hoe stuur je het beeldscherm aan? Bekijk de mogelijkheden of bel ons voor een vrijblijvend advies.

Een design statief

Met een design statief kan elk scherm opgehangen worden. Hierdoor komt het scherm op ooghoogte te hangen en is dit goed zichtbaar voor alle bezoekers. Daarnaast worden kabels netjes weggewerkt via de kabelgoten aan de achterzijde.

Een laptop plateau

Met een laptop plateau kan je een laptop eventueel netjes onder het scherm plaatsen. Als je kiest voor aansturing via een laptop, maar het plateau niet zichtbaar wilt hebben, kan dit plateau ook achter het scherm weggewerkt worden. Let op: dit gaat wel ten koste van de ruimte achter het scherm.

Muurbevestiging

De muurbevestiging zorgt ervoor dat de gehuurde beeldschermen strak, recht en stevig aan de muur zitten. Niets meer, niets minder. Maar wel heel handig.

Een laptop

Wanneer de interne mediaspeler van een scherm niet toereikend is, kan de media ook vanuit een laptop worden afgespeeld. Dit zorgt voor een hogere mate van flexibiliteit. Dus misschien wil je er een laptop bij huren. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de beste opties.

Beeldscherm huren? Hier wat tips

  1. Houd rekening met de ruimte op je stand. Met een mogelijkheid om een scherm mooi weg te werken of in het zicht te zetten.
  2. Houd rekening met de ophangcapaciteit van de muur (een groter en dus zwaarder scherm kan extra stevigheid nodig hebben).
  3. De video. Zorg ervoor dat je mediabestand ook met een juiste bestandsindeling bij ons aankomt. Zonder al te technisch te worden: niet alle bestanden worden door de interne mediaspeler van sommige schermen geaccepteerd. Laat ons het uitzoeken. Wij willen ook dat jij een kwaliteitsvideo afspeelt op jouw event.