Computer huren

Een computer huren is meer dan GB’s of GPU’s. Jij mag er bij ons vanuit gaan dat het gewoon goed geregeld is, in de taal die jij begrijpt. Wij  beperken ons computer huur aanbod op onze website, zodat jij niet door alle mogelijkheden heen hoeft te scrollen, te filteren en te verifieren.

Liever kijken wij naar jouw vraag, jouw project en jouw doelstellingen. Dan zoeken wij de beste computers voor jouw huurvraag. De scherpste prijs en de beste kwaliteit, Wat heb jij nodig?

Makkelijk computers huren doe je dus bij SweetSpot. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Goed geregeld, makkelijk gehuurd.

Een computerhuren doe je eenvoudig bij SweetSpot Rental Services

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl

Computer huren? Een kleine greep uit het aanbod.

Een standaard computer huren

Standaard computer huren

 • Voldoet prima op de stand, registratie of bedrijfsevent,
 • Ook ideaal om de meeste bedrijfsapplicaties op te draaien. Tenzij je een gamingbedrijf hebt, kijk dan even bij krachtige computers :).
 • Altijd een a-merk computer
een krachtige/ gaming computer huren

Krachtige computer huren

 • Voor toepassingen die meer vragen van een computer
 • Ook geschikt voor Virtual Reality aansturing
 • Kan een game afspelen zonder treuzelen
 • Altijd een A-Merk.
 • Windows versie naar keuze, vraag ons de mogelijkheden.
een touch computer huren

Touchscreen computer huren

 • Computer en aanraakscherm in één
 • Handig op een stand wanneer je samen met een relatie of potentiele klant ergens doorheen moet
 • Kan ook met toetsenbord
 • Vraag naar de mogelijkheden

Tips bij het computer huren

Internet

Als je een computer huurt is internet of wifi een veelgebruikte toepassing. Is internet al geregeld op locatie met wifi? Dan kan je daar gebruik van maken. Moeten de computers in de een netwerk staan? Dan kunt er eenvoudig een switch bij huren. Deze kan weer in contact staan met het internet. Wij informeren je graag over onze internet opties.

Toetsenbord en Taal

Wanneer je computers huurt krijg je ook te maken met zijn gebruikers. Deze gebruikers kunnen andere toetsenborden gewend zijn dan het QWERTY -toetsenbord dat wij in Nederland kennen. Zo gebruiken onze zuiderburen bijvoorbeeld een AZERTY toetsenbord. Ook dit is mogelijk om in te huren. Ook kunnen de sytstemen in een andere taal ingesteld worden op uw verzoek.

Beveiliging

Buiten het beveilgen van je computer tegen gebruik derden (wanneer dit niet gewenst is), is het ook raadzaam om de computer met een slot te beveiligen. Zeker als deze op een monitor is aangesloten. Een monitor is makkelijk  mee te nemen door kwaadwillenden (helaas bestaan ze..). Zorg dus voor een veilige ruimte, of een extra slot op de computer/monitor zelf. Wij adviseren je graag over beveiligingsmethoden.

Operating System (OS)

Wil jij een computer huren om een applicatie te tonen aan jouw relaties, klanten of partners? Dan kan het zijn dat deze alleen werkt op een bepaald Windows systeem. Vertel het ons, en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Maar ook andere webbrowsers of het instellen van de standaard zoekmachine op Google (want wie wil er nu met Bing gezien worden?) regelen wij met plezier voor jou. Dus vertel je plannen, en wij maken het werkelijkheid. Zonder poespas, technische mumbo-jumbo, maar gewoon helder en begrijpelijk.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl