iPad huren

iPad huren voor jouw evenement? Ipads huren kan in verschillende soorten en maten. Welke iPad jij wilt huren is afhankelijk van jouw doelen en gebruik. Zo kan de iPad mini gebruikt worden als handzaam model om mee rond te lopen op een beurs. Daar tegenover staat de iPad Pro. Door zijn formaat minder handzaam, maar beter geschikt voor het tonen van grafische toepassingen. Welke iPad jij wilt huren is dus ook afhankelijk van het gebruik op jouw event. We hebben voor jou vier keuzes klaar staan. Huur jij liever een budget iPad (vaak een wat ouder model)? Of kies je tussen het huren van een kleine, normale of grote iPad (Pro)?

Oh, en we zorgen er ook voor dat jouw favoriete apps al helemaal klaar staan zoals jij dat wilt. Laat je ons weten hoe wij jouw gehuurde iPad mogen instellen?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl

Budget iPad huren

Een budget iPad is een prima werkende iPad. Echter vaak een wat ouder model zoals de iPad Air (1) of iPad mini 1. Geschikt voor trainingsdoeleinden of wanneer je minder waarde hecht aan een recente iPad.

iPad Mini 4 huren

De handzame iPad mini is ideaal om mee rond te lopen op een beursvloer. Handig als je live verslag wilt doen van het reilen en zeilen op de beurs via social media.

iPad Air 2 huren

De iPad Air 2 huren kan ook. Deze “standaard formaat” iPad past goed in de meeste iPad zuilen of statieven. De iPad waar iedereen vertrouwd mee is geraakt.

iPad Pro Huren

De Pro iPad huren

Ok. De iPad Pro is huge. Een stuk groter en krachtiger dan zijn voorgangers. Komt ook met een Stylus pen (voor als je geen vette vingers op je beeldscherm wilt).

iPad accessoires huren

Design statief zwart
(met of zonder keyboard)

Wij beschikken over meerdere type standaarden voor uw iPad. Op deze manier staat uw iPad op een vaste plek, beveiligd en toegankelijk. De iPad staat op ideale gebruikshoogte. Met het toevoegen van een Bluetooth toetsenbord vergroot je het gebruiksgemak.

Tafelstandaard voor iPad

De tafelstandaard is beschikbaar in het wit of zwart. De iPad is toegankelijk, beveiligd met slot en staat mooi op de tafel. Welke kleur past het beste bij jouw stand?

Muurbevestiging voor iPad

iPad aan de wand? Natuurlijk is dat mogelijk! Als jouw bezoekers meedoen aan winacties is dit de ideale manier om hun gegevens in te laten voeren. Ook de muurstandaard is er in verschillende soorten en maten. Laat je door ons informeren.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl