Gratis en onafhankelijk advies

Maak gebruikt van het grootste professionele verhuurnetwerk van Nederland

Dankzij onze expertise ontvangt u de scherpste offertes

Professionele levering,  installatie en support in heel Europa.

Videowall huren

Een videowall huren via doe je eenvoudig via SweetSpot. Onze videowalls huur je met superdunne randen in een strak, zwart design. De gebruikte schermen zijn Full HD en voorzien van speciale videowall technologie. Hierdoor zie je geen kleurverschil tussen de schermen.

 

Opstellingsmogelijkheden

Bij het huren van de videowall denken we graag met je mee over de opstellingsmogelijkheden. De videowall kan zowel aan de muur, aan een trus of op een statief geplaatst worden. Daarnaast kan je gebruik maken van 46″ of 55″ schermen om de perfecte videowall voor jouw event te creëren. Videowall huren? Bij SweetSpot zit je goed!

 

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl

Videowall huren? Een greep uit ons aanbod

Dit is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Videowalls zijn flexibel in te richten. Met verschillende schermafmetingen krijg je verschillende formaten binnen de 2x2 , 3x3 of 4x4 configuraties. Klinkt best ingewikkeld. Valt best mee. Wij helpen jou graag aan de perfecte videowall.

2x2 videowall huren

2x2 Videowall huren (veel gehuurd)

De meest gehuurde videowall configuratie. Past op bijna elke stand. Deze videowall wordt opgebouwd uit 4 beeldschermen met superdunne randen. Dankzij speciale frames past dit naadloos in elkaar.

Een 55%22 beeldscherm huren

5x5 Videowall huren

25 prachtige schermen werken samen om één oogverblindend mooi geheel te vormen. Voor de grotere stands of events. Het kost wat werk, maar het resultaat is uitmuntend.

3x3 videowall huren

3x3 Videowall huren

Even net meer in het oog springen met een 3×3 videowall. Met deze videowall huur je 9 platte schermen met superdunne rand. Kraakhelder beeld. Perfecte kleubalans.

Videowall huren – Dit heb je nodig

Bij een videowall huren komt een en ander kijken. Want buiten een aantal schermen nemen we nog meer mee.

Muurbevestiging / Frames

De schermen worden op speciaal ontworpen frames gemonteerd zodat jou videowall naadloos en efficiënt geinstalleerd wordt.

Heel veel kabels

De beeldschermen hebben stroom nodig. Daarom nemen we niet alleen veel kabels mee. Maar ook stroomblokken. En om beeld op het scherm te krijgen nemen we ook nog een vracht HDMI kabels mee.

Een krachtige computer

De schermen moeten worden aangestuurd door een krachtige computer die in staat is de beelden voor lange tijd soepel af te spelen. Daar zorgen we voor.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij bellen jou snel terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Bellen / Appen

06 570 565 51

Mailen

huren@sweetspot-verhuur.nl