Partner worden. Hoe werkt SweetSpot voor jou?

Jij en SweetSpot. Samen sterker. Samen voor prachtige evenementen van onze klanten. Wil jij ook op eenvoudige manier meer offertes uitbrengen en scoren? Wordt partner van SweetSpot en ontvang direct nieuwe leads en kansen. SweetSpot is een nieuwe toevoeging aan jouw marketingmix. Als externe leadsource werken wij dagelijks aan onze vindbaarheid via diverse kanalen. Zo zetten wij ook jouw huurproducten in de spotlight.  Lees hier hoe het partnerschap bij SweetSpot in zijn werk gaat. Wordt jij de nieuwste partner van SweetSpot? Vul het partnerformulier in of bel ons.

Meer opdrachten via SweetSpot, hoe het werkt

SweetSpot IT & AV rental services levert een gratis dienst aan eindgebruikers. Wij helpen hen aan de beste offertes uit ons partnernetwerk. Wanneer een klant van SweetSpot een huurvraag heeft, zetten wij deze uit in ons partnernetwerk. De partners die in aanmerking komen zijn zij die aan de huurvraag, of aan delen van de huurvraag kunnen voldoen. 

De eindklant krijgt zo één scherpe offerte voor hun volledige huuraanvraag. SweetSpot Rental Services regelt . SweetSpot adviseert hierin en begeleid het proces. 

Meer weten? Bel ons. Wij verwelkomen je graag in ons partner netwerk.

Vragen over lidmaatschap

Lidmaatschap is in het eerste jaar gratis. Dit geeft jou de kans om te evalueren of SweetSpot ook voor jou werkt. Blij met de progressie of het aantal exta opdrachten die wij voor jouw verhuurbedrijf binnen halen? Dan wordt je lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengt. Opzeggen kan uiterlijk 2 maanden van te voren. Wij nemen hierover contact met jou op, andersom mag natuurlijk ook. Na het eerste jaar berekenen wij een jaarlijks lidmaatschapsfee van 250,-. Dit gebruiken wij om het huurportfolio nog beter onder de aandacht te brengen. 

Daarnaast werken wij hard aan aanvullende diensten om jullie acties nog meer te promoten onder ons publiek. Daarover informeren wij je graag.

Kick-back fee

Wanneer een partner een levering kan doen via ons netwerk verwachten wij een kleine vergoeding in vorm van een kick-back fee. Deze vergoeding kan verschillen per product dat aangeboden wordt. Dit doen wij in overleg met jou. Hierbij maken wij onderscheid in hoofd- en bijproducten. 

Vragen over hoofd- en bijproducten

SweetSpot maakt onderscheid in hoofd- en bijproducten. Om het voor iedereen eenvoudig te houden hanteren wij een kick-back fee op het hoofdproduct. De bijproducten die met het hoofdproduct mee worden verhuurd vallen onder hetzelfde tarief. 

De kick-back fee kan verschillen tussen de verschillende hoofdproducten. Net zoals jouw marge verschilt binnen het huurportfolio.

Wil je meer weten over hoofd- en bijproducten en hoe SweetSpot hiermee omgaat? Bel ons. We verwelkomen je graag in ons partnernetwerk.

Vragen over de klantrelatie

SweetSpot levert leads aan die omzetten naar klanten. Echter behoudt SweetSpot de relatie met de klant. Dit doen wij om de klant in de toekomst beter en veelzijdiger te kunnen informeren over de  ontwikkelingen binnen deze branche. 

Partners hebben een klantrelatie met SweetSpot. Wij acteren als één superklant binnen jouw systemen. 

Borg

Het kan zijn dat je een borg wilt ontvangen van SweetSpot of van de eindklant. Dat begrijpen wij. Wij vragen de klant om borgstelling en houden deze vast. Mocht er schade zijn of onregelmatigheden worden aangetroffen aan de apparatuur dan wikkelen wij dat met partner en klant af. 

Vragen over facturatie

Wij factureren de klant direct. Na inhouding van de kick-back fee worden deze gelden teruggeboekt naar onze partners. Zo voorkomen wij het heen- en weer sturen van facturen naar partners en Sweetspot.

Partner worden? Meld je hier aan

9 + 5 =